Viaplay på Android TV

android_tv_no

Har du en Android TV av merket Sony, Philips eller Nvidia Shield så kan du se vårt utvalg direkte på din enhet. Viaplay-appen finnes i de fleste tilfeller tilgjengelig på startskjermen, om ikke så kan du finne den i Google Play Store. Søk etter Viaplay og klikk på Installer.

I appen kan du benytte alle våre standardfunksjoner: Push next episode (neste episode starter automatisk), søk, stjernemarkere, fortsett å se, repriser av sportsarrangementer og Store.

For å få tilgang til utvalget så behøver du å logge inn på din Viaplay-konto. Dette gjør du ved å skrive inn koden som står på TV-skjermen i de tomme rutene som vises når du går inn på viaplay.no/activate gjennom en mobil, nettbrett eller datamaskin. Fyll inn ditt brukernavn og passord og trykk på Logg inn, så logges du automatisk inn på din Android TV. Se mer her.

Hvis du ikke er Viaplay-kunde fra før så anbefaler vi at du fullfører bestillingen på nettsiden gjennom en PC eller MAC. Deretter kan du logge inn med dine valgte påloggingsinformasjon på ønsket plattform og begynne å se! På følgende side så kan du lese mer om og bestille den pakken som passer deg best: Våre pakker.