Viaplay på Android TV

Har du en Android TV så kan du se vårt utvalg direkte på din enhet. Viaplay-appen finnes i de fleste tilfeller tilgjengelig på startskjermen, om ikke så kan du finne den i Google Play Store. Søk etter Viaplay og klikk på Installer.

I appen kan du benytte alle våre standardfunksjoner: Push next episode (neste episode starter automatisk), søk, stjernemarkere, fortsett å se, repriser av sportsarrangementer og Lei & kjøp-seksjon.

For å få tilgang til utvalget, behøver du først å logge inn på din Viaplay-konto. Da kan du enten:

• Logge inn med din registrerte e-postadresse og passord direkte på TV’en din.
  • Logge inn gjennom å skrive inn koden som står på skjermen framfor deg, i de tomme rutene som vises når du går inn på viaplay.no/activate gjennom en mobil, et nettbrett eller en datamaskin. Fyll i brukernavnet og passord. Klikk derietter på ”Logg inn” så logges du inn automatisk på din Android TV. Se mer her.

Hvis du ikke er Viaplay-kunde fra før så anbefaler vi at du fullfører bestillingen på nettsiden gjennom en PC eller MAC. Deretter kan du logge inn med dine valgte påloggingsinformasjon på ønsket plattform og begynne å se! På følgende side så kan du lese mer om og bestille den pakken som passer deg best: Våre pakker.