Viaplays Fighting-pakke

Hvilket innhold inkluderes i fightingpakken?
UFC, Nordic Fight Night, Sauerland Event, Premier Boxing Champions, Matchroom, IMG og en rekke andre rettigheter innen kampsport. Du får også tilgang til over 100 timer med dokumentarer og serier om fighting. Noen få spesielle arrangementer per år vises kun som Pay Per View. På denne måten kan vi tilby eksklusive sportsarrangementer som et tillegg til vår ordinære sportsdekning.

Hvordan finner man innholdet som inkluderes i pakken?
Gå inn på “Sport” og velg kategorien “Viaplay Fighting”. Da får du en oversikt over serier og dokumentarer som er inkludert i din pakke.

Hvor finner man kommende event?
Noen dager før eventet blir sendt finner du eventet i sendekjemaet. Du kan også aktivt velge kategorien “Boksing” eller “MMA” for å bare se disse eventene. Ta gjerne også en kikk på skjemaet her under.

I hvilken pakke inkluderes fighting-rettighetene?
Brukere som har Viaplay Sport eller Viaplay Total-pakken vil ha tilgang til fighting-eventer inntil videre. Vi gir deg som kunde beskjed minst 30 dager i forveien, før noen eventuelle forandringer skjer. Du som allerede har Viaplay Fighting-pakken, kan også velge Serier og Film for + 99 kr ekstra i måneden.

Hvordan kan jeg se fightene i etterkant?
Gjennom PC/Mac, PS3/PS4, Apple TV, Chromecast, Smart TV’s og smarttelefoner/nettbrett med iOS/Android kan du se eventet 48 timer etter sendingens start. Vi tilbyr også en tilbakespolingsfunksjon på visse enheter. Les mer om funksjonene ved å klikke her.

Du som har Viaplay Sport, Total eller Fighting-pakken har følgende høydepunkter å se frem til:

26 april Barrios vs Lara    (Premier Boxing Champions)
26 april Joshua vs Klitschko: Public Workout    (IMG)
27 april Joshua vs Klitschko: Press Conference    (IMG)
28 april Joshua vs Klitschko: Weigh In    (IMG)
28 april Fight Nights Global 64: Bagautinov vs Nam    (Fight Night Global)
28 april Pulev vs Johnson    (Sauerland)
29 april Glory 40: Wilnis vs Marcus    (Fight Globe)
29 april Joshua vs Klitschko     (IMG)
30 april
 Zambrano vs Marrero    (Premier Boxing Champions)
3 mai Redkatch vs Mendez    (Premier Boxing Champions)
6 mai TBA     (Dominus Boxing Group)
6 mai GMC    (German MMA Championship)
13 mai Yafai vs Muranaka     (Matchroom)
14 mai UFC 211: Miocic vs dos Santos 2   (UFC)
17 mai TBA    (Premier Boxing Champions)
19 mai Fight Nights Global 65    (Fight Nights Global)
19 mai Hammer vs Benmakhlouf    (Protocol Boxing)
20 mai Davis vs Walsh    (Protocol Boxing)
21 mai Russel Jr. vs Escandon     (Premier Boxing Champions)
21 mai Benavidez vs Medina    (Premier Boxing Champions)

Skjemaet ovenfor er preliminært og oppdateres fortløpende med kommende kamper. Dere finner også eventet i vårt sendeskjema for sport: http://viaplay.no/sport noen dager før eventet sendes.

Kjøp Viaplay Fighting HER.

Følg stjernene som Conor McGregor, Ronda Rousey og Robin Havnaa her på Viaplay!