Viaplays Fighting-pakke

Hvilket innhold inkluderes i fightingpakken?
UFC, Nordic Fight Night, Sauerland Event, Premier Boxing Champions, Matchroom, IMG og en rekke andre rettigheter innen kampsport. Du får også tilgang til over 100 timer med dokumentarer og serier om fighting. Noen få spesielle arrangementer per år vises kun som Pay Per View. På denne måten kan vi tilby eksklusive sportsarrangementer som et tillegg til vår ordinære sportsdekning.

Hvordan finner man innholdet som inkluderes i pakken?
Gå inn på “Sport” og velg kategorien “Viaplay Fighting”. Da får du en oversikt over serier og dokumentarer som er inkludert i din pakke.

Hvor finner man kommende event?
Noen dager før eventet blir sendt finner du eventet i sendekjemaet. Du kan også aktivt velge kategorien “Boksing” eller “MMA” for å bare se disse eventene. Ta gjerne også en kikk på skjemaet her under.

I hvilken pakke inkluderes fighting-rettighetene?
Brukere som har Viaplay Sport eller Viaplay Total-pakken vil ha tilgang til fighting-eventer inntil videre. Vi gir deg som kunde beskjed minst 30 dager i forveien, før noen eventuelle forandringer skjer. Du som allerede har Viaplay Fighting-pakken, kan også velge Serier og Film for + 99 kr ekstra i måneden.

Hvordan kan jeg se fightene i etterkant?
Gjennom PC/Mac, PS3/PS4, Apple TV, Chromecast, Smart TV’s og smarttelefoner/nettbrett med iOS/Android kan du se eventet 48 timer etter sendingens start. Vi tilbyr også en tilbakespolingsfunksjon på visse enheter. Les mer om funksjonene ved å klikke her.

Du som har Viaplay Sport, Total eller Fighting-pakken har følgende høydepunkter å se frem til:

15 mars Derevyanchenko vs Russell    (Premier Boxing Champions)
17 mars Weight In: Manuwa vs Anderson    (UFC)
18 mars Kauffman vs Mansour    (Premier Boxing Champions)
18 mars Nordic Fight Night: Ceylan vs Lowe    (Sauerland)
18 mars Granat vs Dimitrenko    (UFC)
18 mars UFC Fight Night: Manuwa vs Anderson    (UFC)
19 mars Golovkin vs Jacobs
19 mars WSOF 35: Ivanov vs Jordan    (WSOF)
23 mars Great Britain – Italy    (World Series of Boxing)
24 mars France – Morocco    (World Series of Boxing)
25 mars Linares vs Crolla    (Matchroom)
25 mars Zeuge vs Ekpo    (Sauerland)
25 mars Kisahalli Fight Night (Dominus Boxing Group)
29 mars Barthelemy vs Blanco    (Premier Boxing Champions)
31 mars Fight Nights Global 62: Sidelnikov vs Pavlovich (Fight Nights Global)
1 april Cage Warriors 82: Pimplett vs Narimani    (Cage warriors)
1 april Superior Challenge 15
1 april Huck vs Briedis (IMG)
5 april TBA (Premier Boxing Champions)
6 april Great Britain – France   (World Series of Boxing)
7 april KSW 38
7 april Morocco – Italy     (World Series of Boxing)
8 april UFC 210: Cormier vs Johnson 2    (UFC)
15 april GMC (German MMA Championship)
15 april Burns vs Indongo (Matchroom)
16 april UFC Fight Night: Johnson vs Reis (UFC)

Skjemaet ovenfor er preliminært og oppdateres fortløpende med kommende kamper. Dere finner også eventet i vårt sendeskjema for sport: http://viaplay.no/sport noen dager før eventet sendes.

Kjøp Viaplay Fighting HER.

Følg stjernene som Conor McGregor, Ronda Rousey og Robin Havnaa her på Viaplay!