Viaplays Fighting-pakke

Hvilket innhold inkluderes i fightingpakken?
UFC, Nordic Fight Night, Sauerland Event, Premier Boxing Champions, Matchroom, IMG og en rekke andre rettigheter innen kampsport. Du får også tilgang til over 100 timer med dokumentarer og serier om fighting. Noen få spesielle arrangementer per år vises kun som Pay Per View. På denne måten kan vi tilby eksklusive sportsarrangementer som et tillegg til vår ordinære sportsdekning.

Hvordan finner man innholdet som inkluderes i pakken?
Gå inn på “Sport” og velg kategorien “Viaplay Fighting”. Da får du en oversikt over serier og dokumentarer som er inkludert i din pakke.

Hvor finner man kommende event?
Noen dager før eventet blir sendt finner du eventet i sendekjemaet. Du kan også aktivt velge kategorien “Boksing” eller “MMA” for å bare se disse eventene. Ta gjerne også en kikk på skjemaet her under.

I hvilken pakke inkluderes fighting-rettighetene?
Brukere som har Viaplay Sport eller Viaplay Total-pakken vil ha tilgang til fighting-eventer inntil videre. Vi gir deg som kunde beskjed minst 30 dager i forveien, før noen eventuelle forandringer skjer. Du som allerede har Viaplay Fighting-pakken, kan også velge Serier og Film for + 99 kr ekstra i måneden.

Hvordan kan jeg se fightene i etterkant?
Gjennom PC/Mac, PS3/PS4, Apple TV, Chromecast, Smart TV’s og smarttelefoner/nettbrett med iOS/Android kan du se eventet 48 timer etter sendingens start. Vi tilbyr også en tilbakespolingsfunksjon på 4 timer som finnes tilgjengelig igjennom Xbox One. Les mer om funksjonene ved å klikke her.

Du som har Viaplay Sport, Total eller Fighting-pakken har følgende høydepunkter å se frem til:

22 februar Flores vs Nguyen    (Premier Boxing Champions)
23 februar Fight Nights Global 59: Minakov vs Linderman   (Fight Nights Global)
23 februar Italy – Morocco    (World Series of Boxing)
23 februar France – Great Britain    (World Series of Boxing)
25 februar Bute vs Alvarez    (Protcol Boxing)
25 februar McDonnell vs Vargas     (Matchroom)
26 februar Wilder vs Washington    (Premier Boxing Champions)
4 mars GMC    (German MMA Championship)
4 mars Haye vs Bellew    (Matchroom)
5 mars UFC 209: Woodley vs Thompson 2    (UFC)
5 mars Thurman vs Garcia    (Premier Boxing Champions)
8 mars Great Britain – Morocco    (World Series of Boxing)
9 mars France – Italy     (World Series of Boxing)
11 mars FFC 28    (Final Fight Championship)
11 mars København vs Liverpool
12 mars UFC Fight Night: Belfort vs Gastelum    (UFC)
15 mars TBA    (Premier Boxing Champions)
18 mars Ceylan vs Lowe    (Sauerland)
19 mars UFC Fight Night

Skjemaet ovenfor er preliminært og oppdateres fortløpende med kommende kamper. Dere finner også eventet i vårt sendeskjema for sport: http://viaplay.no/sport noen dager før eventet sendes.

Kjøp Viaplay Fighting HER.

Følg stjernene som Conor McGregor, Ronda Rousey og Robin Havnaa her på Viaplay!