Viktig informasjon om Viaplay i Xbox 360

Fra og med den 21. September så kan du ikke lenger bruke Viaplay appen gjennom Xbox 360, da det ikke er mulig for oss å oppdatere og opprettholde Viaplay appen på denne plattformen. Vår ambisjon er å tilby Viaplay på de enhetene og de plattformene hvor vi kan garantere at produktet fungerer i sin helhet.

Tjenesten vår er tilgjengelig på en rekke ulike plattformer, og du kan blant annet bruke Viaplay med Xbox OneSmart-TVAndroid TVApple TV eller Google Chromecast for å få en lignende opplevelse som den du har i dag med storskjermen din.

For komplett enhetsliste, klikk her.