Jeg har fått en tilbud av min venn

Har du mottatt en Viaplay-tilbud av kompisen? Da får du to kostnadsfrie måneder av Viaplay sin serie- og film pakke!

Tilbudet gjelder inaktive kunder og kan ikke kombineres med andre tilbud. På grunn av studiorettigheter og for å kontrollere at du er over 18 år, behøver du å legge til et betalingskort. Det er viktig å påpeke at du ikke blir belastet under de kostnadsfrie månedene. Koden er gyldig til og med den 10 desember 2023.

For å aktivere tilbudet:

1. Klikk på linken i meldingen
  2. Lag en konto og fyll inn kortinformasjonen
  3. Bekreft kjøpet
  4. Ferdig! Nå kan du begynne å se på Viaplay

Etter de 2 kostnadsfrie månedene er over, kommer abonnementet til å fortsette for 159,- i måneden. Avslutt når du vil.

Gikk det ikke an å legge til kortet? Les mer her.

Kunne du ikke bruke tilbudet? Dette kan være hvis din venn allerede har nådd delingsgrensen og tilbudet har blitt brukt maksimalt (10) ganger.

Vil du vite mer om hvordan du sender gaven, les mer her.