Anbefalt hastighet for tilkobling av internet.

Nedenfor står kravene for internetthastighet og anbefalinger for å spille av filmer, tv-serier og Live-sport på Viaplay.

3,0 megabit per sekund – anbefales for SD-kvalitet
10,0 megabit per sekund – anbefales for HD-kvalitet

Innhold som vi har tilgjengelig i HD spilles av i 720p om internett-tilkoblingen er tilstrekkelig høy.

Går hastigheten sporadisk ned så justeres også kvaliteten ned. Dette skjer for å unngå at filmen buffrer. For å unngå dette så gjelder det at man har en kontinuerlig nedlastingshastighet som tilsvarer anbefalingene ovenfor.

På PC, Mac og mobile enheter med Android og iOS kan du manuelt stille inn kvaliteten som det spilles av i.

Om du bruker en PC/Mac:
Spill av ønsket serie, film eller sportsending. Klikk på de fire prikkene i spilleren og velg ønsket innstilling.

Om du bruker Android/iOS:
Klikk på de tre strekene oppe i venstre hjørne. Velg Innstillinger i menyen. Her kan du stille inn ønsket bildekvalitet.