Apple lanserer TV app

For deg med Apple TV, iPhone og iPad

Apple TV App utvikles av Apple med den hensikt å sammenføre de fleste streamingtjenestenes katalogtilbud og gi en felles plattform som brukeren kan finne innhold på. Det kan hende at flere leverandører tilbyr samme serie eller film samtidig og du kan da velge selv hvilken tjeneste du vil spille av tittelen fra.

Om du ikke finner TV-appen på din AppleTV kan du prøve å oppdatere enheten igjennom å gå følgende vei:
Instillinger -> Generelt -> Programvareoppdatering. For å få fram appen på iPhone eller iPad må du ha den siste versjonen av iOS innstalert.

Første gangen du velger å spille av en tittel fra Viaplay gjennom TV Appen vil du få spørsmål om du vil dele «Viewing data» med Apple. Godkjenner du dette får du «Continue Watching» for alle Apple enheter men ikke for plattformer utenfor Apple sitt univers. Det innebærer at om du fortsetter å se på en serie eller film via for eksempel Android eller nettleser, så vil ikke Apple kjenne igjen dette og vil ikke være oppdatert når du neste gang fortsetter å se på serien eller filmen gjennom TV Appen igjen.