Avslutte abonnement: Viaplay kunde

Du kan lett behandle ditt Viaplay-abonnement gjennom å logge inn på viaplay.no. For å avslutte pakken din, behøver du gå inn på Kontooversikt > Behandle pakke. Du kommer til Behandle pakke ved å klikke på den svarte knappen ovenfor eller ved å gå til viaplay.no og klikke på navnet ditt i høyre hjørne. Under Behandle pakke ser du alle våre abonnementer og en avslutt-knapp ved den pakken du har aktiv per dags dato. For å si opp pakken, klikk på Si opp pakken og følg stegene i prosessen.