Avslutte abonnement

Betaler du gjennom iTunes eller har Viaplay gjennom Viasat eller annen TV-leverandør? Velg betalingsmåte og les mer om hvordan du går frem nedenfor. For deg som er direkte kunde hos Viaplay gjør du endringer eller kansellerer ditt abonnement via Behandle pakke.

Avslutt pakke
Du kan lett behandle ditt Viaplay-abonnement gjennom å logge inn på viaplay.no. For å avslutte pakken din, behøver du gå inn på Kontooversikt > Behandle pakke. Du kommer til Behandle pakke ved å klikke på den svarte knappen ovenfor eller ved å gå til viaplay.no og klikke på navnet ditt i høyre hjørne.

Under Behandle pakke ser du alle våre abonnementer og en avslutt-knapp ved den pakken du har aktiv per dags dato. For å si opp pakken, klikk på Si opp pakken og følg stegene i prosessen.

Når du har fullført oppsigelsen får du til og med et bekreftelsesmail på slutten. Har du ikke fått noe? Sjekk gjerne i søppelposten/spamfilter.

Avslutt pakke
Har du Viaplay gjennom din TV-leverandør f.eks Viasat, Canal Digital eller NextGenTel? Da må du ta kontakt med leverandøren for å gjøre en oppsigelse.

Du som har Viaplay gjennom din TV-leverandør betaler ingenting direkte til Viaplay, med mindre du kompletterer ditt Viasat-utvalg med et Viaplay-abonnement. Om du vil si opp ditt Viaplay-abonnement, kan du gjøre det enkelt via Kontooversikt på Viaplay. Du får også en bekreftelsesmail på det hele når din pakke er sagt opp.

Vil du gjøre endringer i utvalget eller si opp abonnementet hos din TV-leverandør, må du ta kontakt med dem. Din Viaplay-access vil fremdeles være aktiv frem til din TV-avtale avsluttes.

Avslutt pakke
For å si opp ditt nåværende abonnement gjennom din iPhone/iPad, kan du gjøre følgende:

• Gå til Innstillinger på din mobile enhet og klikk på din Apple-ID/navn (høyst opp) > iTunes & App Store
  • Klikk på »Apple-ID: example@mail.com», Vis Apple-ID og logg inn.
  • Under Abonnementer kan du behandle dine abonnement via iTunes og avslutte pakken din. Etter du har sagt opp pakken, kan du fremdeles benytte deg av abonnementet til din betalte periode er over.

For mer informasjon om hvordan du gjør dette på andre enheter, les mer her.

Er du usikker om ditt Viaplay-abonnement betales gjennom iTunes? Se bildet til høyre. Dette kan du dobbeltsjekke via Kontooversikt. Vi anbefaler også å følge stegene ovenfor og se om du har et Viaplay-abonnement tilknyttet din Apple-ID for å være sikker.