Bytte pakke

For å bytte pakke, velg Kontooversikt i menyen. Der har du muligheten til å administrere din nåværende pakke eller bytte til noe annet. Velger du å oppgradere pakken, kommer endringene til å skje umiddelbart og du kommer også til å få en tilbakebetaling på gjenværende dager av din tidligere pakke. Velger du å bytte til en mindre pakke, kommer byttet til å skje ved neste betaling. Les mer her

Dersom du betaler gjennom iTunes må du administrere dette her: https://support.apple.com/no-no/HT202039