Chromecast gjennom Android

Først sørger du for at din Chromecast og androide plattform er koblet til samme nettverk. Se følgende bildeguide for å komme igang med Chromecast gjennom din android-enhet.

Bild 1.
Ikonet oppe i høyre hjørne indikerer at du har koblet deg til samme nettverk som din Chromecast. Klikk på ikonet for å koble enheten direkte til Chromecasten.

Screenshot_20160526-155201

Bild 2.
Deretter kommer følgende dialogrute til å dukke opp. Klikk på Chromecast-enhetens navn for å koble til.

Screenshot_20160526-155208

Bild 3.
Når ikonet er hvit betyr det at du er tilkoblet og klar for å caste. Velg valgfritt materiale og spill av.

Screenshot_20160526-155358

Bild 4.
Du har nå castet din første stream til din TV. Husk at mens du caster kan du fortsatt bruke din telefon/netbrett til annet – streamen vil hele tiden fortsette så lenge Viaplay-appen er aktiv i bakgrunnen.

Screenshot_20160526-155413