Chromecast gjennom iOS

Per dags dato kan du caste innhold i samtlige kategorier (serier, filmer, sport) med unntak av kategorien med TV-kanaler.

Se følgende bildeguide for å komme i gang med Chromecast gjennom din iOS-enhet.

Steg 1.
Sørg innledningsvis for at din Chromecast og iOS-plattform er koblet til samme nettverk. Ikonet oppe til høyre indikerer at du er koblet til samme nettverk. Klikk på ikonet for å koble enheten direkte til Chromecasten.

NO.. 1

Steg 2.
Følgende dialogrute kommer deretter til å dukke opp. Klikk på Chromecast-enhetens navn for å koble til.

NO 2 koppla till CC

Steg 3.
Når ikonet er hvit er du koblet til og klar for å begynne og caste. Velg valgfritt materiale å spille av.

NO 2 ansluten

Steg 4.
Du har nå castet din første stream til din TV. Husk at mens du caster kan du bruke din iPhone/iPad til annet – streamen kommer til å fortsette så lenge Viaplay-appen er aktiv i bakgrunnen. For å slutte å caste innholdet til TV-en, trykk på Chromecast-ikonet igjen og velg «Koble fra».