Chromecast i nettleseren

For å bruke Chromecast på datamaskinen må man bruke nettleseren Google Chrome.

Chromecasten er klar til bruk når den er ferdig konfigurert og oppdatert til nyeste programvare. Du kan lese mer om det på Chromecast Helpcenter.

Gå til viaplay.no og finn en tittel du vil caste. Om du ikke allerede kan se Chromecast-ikonet øverst i høyre hjørre, kan du klikke på de tre prikkene og velge «Cast«.

Når du har trykket på «cast» dukker det opp en liste over enheter. Velg din enhet og koble til.

Spill av tittelen fra datamaskinen og klikk på Chromecast-ikonet nede i høyre hjørne. Når ikonet er rødt kan du se filmen direkte fra Chromecasten.

Du kan stoppe castingen ved å trykke på det samme røde Chromecast-ikonet. Avspillingen fortsetter da på datamaskinen.