Er du utenlands? Ikke oppdater Viaplay-appen!

Viaplays tjeneste er under stadig oppdatering, noe som leder til at man iblandt må oppdatere appen for å få de nyeste endringene. Når det finnes en ny oppdatering klar fraråder vi deg å hente den ned om du befinner deg i utlandet. Når man laster ned den nye versjonen av Viaplay-appen blir lisensene for nedlastet innhold automatisk fornyet – og befinner man ser i utlandet blir man derfor regionsblokkert. Dette er fordi appen merker at du har en utenlandsk IP-adresse og tjenesten blir da utilgjengelig frem til du er i Norge igjen.

Pass derfor også på at du ikke starter Viaplay-appen når du er tilkoblet et nettverk utenlands. Bruk i steden Viaplay vår når du er helt offline sånn at du kan se på dine nedlastede filmer og serier med enkelhet. Et tips er å skru på flymoduset.