Feilkode 4001 på LG TV

Vi opplever at noen brukere får feilkode 4001 på sin LG Smart TV. Årsaken til dette kan muligvis være en feilaktig oppdatering, som nå har blitt fikset med en ny versjon. Under her finner du en guide på hvordan du oppdaterer din TV:

1. Meny/Innstillinger
  2. Alla innstillinger
  3. Generellt
  4. Om denne TV’en
  5. Søk etter oppdateringer

Om din TV ikke finner den nye oppdateringer, kan du istedenfor laste ned den seneste versjonen på LG’s hjemmeside, som du finner her.

Ved ytterligere spørsmål om hvordan du laster ned oppdateringer fra LG’s hjemmeside, foreslår vi at du tar kontakt med LG’s kundestøtte.