Feilkode 4001 på LG TV

Vi er oppmerksomme på at noen brukere får frem feikode 4001 på deres LG-Smart TV. Våre teknikere er på saken. Vi har samtidig funnet ut at det ofte løses ved å fabrikknullstille TVen. Slik kan dette fullføres:

1.Meny/Innstillinger (tannhjul)
2.Alle innstillinger
3.Generelt
3.Nullstill til opprinnelige innstillinger
5.Skriv pinkoden “0000” og TV’en nullstilles

Når fabrikknullstillingen er gjennomført kommer TV-en til å være som ny.

Når du har nullstilt Tv’en, er det også en god ide å slå av automatiske programvareoppdateringer. Slik slår du av automatiske oppdateringer:

1. Velg Menu / Settings på fjernkontrollen
  2. Velg Programvareoppdateringer
  3. Fjern merket for Oppdater automatisk hvis dette alternativet er valgt