Feilkode 5001 – hva betyr det?

Feilkode 5001 betyr oftest at innholdet ikke inngår i din pakke.

• Har du for eksempel pakken Viaplay som inneholder serier og film så kan du ikke spille av våre sportsendinger.
  • Har du riktig pakke så dobbeltsjekk at det fortsatt er aktivt. Gå til Kontooversikt – Håndtere pakken – på vår hjemmeside.
  • Om du har eller har hatt flere kontoer hos oss så sjekk at du er innlogget med den kontoen som du har den aktive pakken på.
  • Har du tilgang til Viaplay gjennom din TV-leverandør og har nylig oppgradert ditt abonnement med nye kanaler? Da kan det ta ei stund før disse opplysningene kommer til oss (dog ikke lenger enn 2 uker). Prøv gjerne på nytt om noen dager.

Om du har sjekket de ovenstående punktene og fortsatt får opp denne feilmeldingen, vær vennlig å kontakt vår support. Klikk på den røde knappen «Kontakt oss» til høyre på siden.