Følg Håndball på Viaplay

Følg damenes Handball EM på Viaplay!

Følg Norges reise til toppen og se på samtlige EM kamper live på Viaplay d. 29.11.-16.12.2018. For å kunne se alle kamper trenger du å ha et konto på Viaplay og et aktivt abonnement. Utover Sport- og Total pakken kan du også se kampene med et vanlig TV og Film abonnement.

Klikk her for å få oversikt over hvilke enheter vi har støtte for. Samtlige kamper er også tilgjengelig i reprise i 48t etter kampstart.

Du finner oversikten over alle kamper i vår sendeskjema.

Klikk her og scroll ned for å skaffe en pakke!