Følg NHL både live og i etterkant

Vi sender alle kamper hele sesongen og du har mulighet til å se disse både Live og i reprise. Ønsker du å se et event Live kan du gå via sports-sendeskjemaet på hjemmesiden eller via våre apper, alternativt igjennom tjenesten NHL.com/tv der du til og med får tilgang til tidligere kamper.

Sistnevnte side er tilgjengelig for deg som bruker en PC og du når tjenesten gjennom å først navigere til sportskjemaet, for deretter å velge NHL.TV blant kategoriene. På denne måten kan du alltid følge favorittlaget når de kjemper om topp-plasseringene på resultatlisten. Du må være innlogget på Viaplay, og du må abonnere på en av våre pakker som inneholder sport. Nedenfor kan du gjøre deg kjent med nettsiden.

Du kan enten velge «National» eller «Away» når du vil spille ønsket event.

Viaplay NHL

Du kan gjemme resultatene i kampene. Trykk på tannhjulet oppe i høyre hjørne og huke av i ruten «Hide scores from all games». Bekreft endringen gjennom å klikke på «Save changes» nede til høyre.

Kugghjul , bocka i hide scores from all games

Du kan velge å spille av flere matcher samtidig. Hold musepekeren over den rektangulære ruten i spilleren og velg det som ønskes. I eksemplet kan du se at vi har valgt alternativet «Quad».

Sist men ikke minst ønsker vi deg en riktig god fornøyelse med tjenesten!