NHL på Viaplay

Som sportskunde får du tilgang til alle NHL-kamper på Viaplay – både live og 48 timer i ettertid. Kampene finner du i sendeskjemaet og kan ses gjennom alle våre støttede plattformer*. Med det sagt, har du til og med tilgang til å bruke NHL.TV via din data (PC/Mac) for å se kampene og litt til! Klikk her for å komme til tjenesten.

*Observer at en del funksjoner kan variere avhengig av hvilken enhet du benytter. Les mer her

Hva er NHL.TV?

NHL.TV er en tjeneste fra NHL der du kan finne alle kampene for sesongen og de kan man se på live og i ettertid – til og med etter 48 timer. Etter at kampene har gått live, kan du se høydepunktene i tidslinjen i sendingen. Dette gjør det lett for deg som vil spole gjennom sendingen.

Resultat

I tjenesten ser du resultat og høydepunkter fra alle kampene i tidslinjen av sendingen. Ulike farger markerer ulike hendelser, som f.eks mål i kampen og andre hendelser som kan være av interesse.

Vil du ikke se resultatet, er det mulig å slå av dette. Klikk deg inn på en sending og velg Settings helt øverst til høyre. Derfra kan du endre de innstillingene du ønsker.

Kommentatorer

En del av kampene kan man se på norsk og resten kan man se med lokale kommentatorer. I NHL.TV kan du derimot velge selv om du vil høre hjemme- eller bortelagets kommentatorer. Har en eller begge lagene kommentatorer på fransk, er det som regel et internasjonalt alternativ også.

Problem med NHL.TV?

Har du noen problemer med NHL.TV, bør du først dobbeltsjekke at du ikke er innlogget på NHL.TV. Åpne tjenesten og klikk på bruker-ikonet lengst oppe til høyre. Dersom det er mulig, klikk på logg ut. Du kommer til tjenesten fra sendeskjemaet gjennom å klikke på Velg sport på siden av skjemaet. Klikk så på NHL.TV for å komme til siden. For å kunne bruke tjenesten må du ha et Total-abonnement.

Observer at du kun får tilgang til NHL.TV gjennom sendeskjemaet, dermed kan denne funksjonen kun brukes på en data (PC/Mac).