Funksjoner på våre plattformer

Her kan du se hvilke funksjoner som er tilgjengelige på våre plattformer. Under bildet finner du også forklaring for respektive funksjon.

Spole tillbake like

Vil du se et mål igjen eller gikk du glipp av begynnelsen av en kamp? På visse enheter har du mulighet til å spole tilbake en allerede pågående livesending.

Obs! Du kan spole tilbake maks 4 timer. Vil du spole tilbake mer enn 4 timer, må du vente til sendingen er slutt og tilgjengelig som reprise.

Reprise (48h)

Med vår reprisefunksjon har du mulighet til å se våre sportssendinger i opp til 48 timer i ettertid. Velg ønsket event fra sendeskjemaet og begynn å se. Du kan starte strømmen i 48 timer etter sendingstart, deretter forsvinner eventet fra skjemaet.

Endre undertekster

Du kan endre undertekster på alle våre filmer og serier som har tekster på flere språk. Observer at f.eks sportssendinger/sportsdokumentarer som regel ikke har noen teksting. På Chromecast kan du ikke bytte språk når din enhet er tilkoblet Chromecast. Koble enheten derfor fra Chromecast, bytt språk og cast på nytt.

Se offline

Du kan laste ned de fleste filmer og serier på din mobile enhet (mobil/nettbrett). Innholdet du laster ned lagres på enhetens interne minneplass og kan ikke flyttes til ekstern minne som et SD-kort.

Les mer om offline-funksjonen her

Lei & kjøp

I Lei & kjøp-seksjonen finner du filmer som du kan leie eller kjøpe, men som ikke kan inkluderes i våre abonnementer. Leiefilmer er tilgjengelige i 48 timer etter at du har bekreftet kjøpet. Du kan se filmen så mye du bare vil. Derimot kommer kjøpefilmer alltid til å finnes på kontoen din så lenge Viaplay-brukeren eksisterer.

Observer at det ikke finnes noen Lei & Kjøp-kategori på Apple’s enheter. Les mer om hvordan du da leier filmer her

Du finner dine kjøpte filmer på alle enheter under Kjøpte filmer

Rullende episoder

På de fleste enheter tilbyr vi rullende episoder. Det innebærer at når man ser på en serie, begynner neste avsnitt automatisk. Per dags dato er det ikke mulig å slå av denne funksjonen.

Multilyd

På flere barnfilm/serier, kan du bytte talespråk likt som på undertekster. I tilfelle din enhet ikke støtter denne funksjonen, vil programmet automatisk spilles av på norsk. På Chromecast kan du ikke bytte språk når din enhet er tilkoblet Chromecast. Koble enheten derfor fra Chromecast, bytt språk og cast på nytt.

Kanaler

I Kanaler finner du våre kanaler som du har tilgang til hvor enn du befinner deg (i Norge). Kanaler finnes på de fleste enheter og kan benyttes på f.eks bussen. Observer at innholdet kan variere basert på hvilket abonnement du har aktivt.