Hakkete bilde

Skulle det være at du opplever problemer med dårlige/hakkete bilder under avspilling på PC, for eksempel ved raskere kamerapanoreringer som i fotballkamper – sjekk derfor for sikkerhetsskyld at innstillingene for maskinvareaksellerasjon er likforklaringen beskrevet under.

Bruker du nettleseren Google Chrome:

1. Trykk på de tre strekene øverst i høyre hjørne
  2. Velg »Innstillinger»
  3. Finn frem kategorien »System» helt på bunn av siden og sjekk at ruten for maskinvareaksellerasjon -ikke- er markert.

Om du bruker Mozilla Firefox:

1. Klikk på de tre strekene øverst i høyre hjørne av nettleseren
  2. Velg »Innstillinger» og deretter »Avansert» i menyen til venstre
  3. Under første flik (Generelt) finner du kategorien »Browsing». Der skal du kunne finne alternativet »Bruk om mulig maskinvareaksellerasjon». Ta vekk markeringen i denne ruten, start om nettleseren og prøv på nytt.