Hakkete bilde på Mac

Hvis du opplever problemer med dårlig/hakkete bilde når du spiller av materiale igjennom en Mac-datamaskin via nettleseren Google Chrome, for eksempel med raske kamerapanoreringer i fotballskamper, så kan du passe på at innstillingene for maskinvareakselerasjon er korrekt angitt.

Om du bruker nettleseren Google Chrome:

1.  Klikk på de tre strekene øverst i høyre hjørnet og velg Innstillinger
  2. Let opp kategorien System og pass på at ruten for maskinvareakselerasjon ikke er klikket i/markert
  3. Start deretter om Chrome og gjør et nytt forsøk