Hakkete bilde

Hvis du opplever at bildet hakker, kan det være lurt å sjekke bildeinnstillingene på din Playstation. Hvis bildet er innstilt på 1080p så kommer bildet alltid til å stilles inn på det formatet.

• Gå inn på Settings (Innstillinger)
  • Velg Display Settings (Skjerminnstillinger)
  • Velg Video Output Settings (Instillinger for videoutdata)
  • Velg HDMI

Her haker du i alle alternativene, da kommer avspillingen av bildet til å anpasse seg bedre.

For mer detaljert informasjon på andre språk, se brukerhåndboken:

//manuals.playstation.net/document/sw/ps3/current/basicoperations/xmb.html

//manuals.playstation.net/document/dk/ps3/current/basicoperations/xmb.html

//manuals.playstation.net/document/no/ps3/current/basicoperations/xmb.html

//manuals.playstation.net/document/fi/ps3/current/basicoperations/xmb.html