Herrenes håndball-EM 2020

Nå er det dags for herrenes håndball-EM og Viaplay direktesender alle kampene den 9. til 26. januar. For å få tilgang til sendingene, behøver du et aktivt abonnement her hos oss. Du kan i tillegg se kampene på TV3. Verdt å vite er at håndball-EM inngår for deg som har pakken til 119kr også!

Gruppespill spilles mellom den 9. og 15. januar. Semifinaler og bronse/gullkamper spilles helgen den 24. og 26. januar.

Komme i gang

For å komme i gang, behøver du en konto på Viaplay og en valgfri pakke. Er du ny kunde, kan du velge den pakken du vil ha her og lage en konto.

Har du allerede en konto? Topp! Gå inn på viaplay.no, logg inn på kontoen din og velg en pakke via »Kontooversikt» (klikk på navnet ditt i høyre hjørne).

Har du problem med å legge til betalingskort? Les mer her.

Norges kamper

10. januar 20:00 Norge – Bosnia
12. januar 18:10 Frankrike – Norge
14. januar 20:00 Portugal – Norge

Semifinaler og bronse/gullkamper spilles helgen den 24. og 26. januar.

Kampene finner du i sportskjemaet.