Hvilken nettleser anbefaler dere?

For å få den beste opplevelsen når du ser på serier, filmer og sport anbefaler vi nettleserne Google Chrome, Safari, Edge, eller Mozilla Firefox.

I vår egen spiller sender vi våre sportsstrømmer i hele 50 FPS (bilder/s), i stedet for 25 FPS i Microsoft Silverlight. Det gir en mye bedre flyt i bildet og legger til det lille ekstra for en enda bedre opplevelse. Spesielt under fartsfylte sportsarrangementer med raske panoreringer.

Hvis du bruker en PC med Windows 7 eller 8, anbefaler vi:

Google Chrome, klikk her for å laste ned.
Mozilla Firefox, klikk her for å laste ned.

Hvis du bruker en PC med Windows 10, anbefaler vi:

Edge – denne er forhåndsinstallert på datamaskinen din.
Google Chrome, klikk her for å laste ned.
Mozilla Firefox, klikk her for å laste ned.

Hvis du bruker en Mac, anbefaler vi:

Safari – denne er forhåndsinstallert på datamaskinen din.
Google Chrome, klikk her for å laste ned.
Mozilla Firefox, klikk her for å laste ned.

Tidligere har det vært mulig å bruke Internet Explorer. For en stund tilbake siden har Microsoft stoppet å utvikle Silverlight-spilleren, noe som medfører at vi ikke lenger støtter Internet Explorer-nettleseren.