Hvordan bestiller jeg et abonnement?

Slik gjennomfører du din bestilling:

1. Begynn med å velge den pakken som passer deg best. Du trenger Viaplay Total for å få tilgang til våre sportssendinger.
    1. Fyll inn dine personlige opplysninger for å skape kontoen.
  1. Fullfør bestillingen ved å registrere et betalingskort (VISA/MasterCard). Så fort du bekrefter kjøpet vil kortet ditt bli belastet og du kan deretter finne frem favorittserien eller en klassiker av en film med en gang.