Hvordan endrer jeg mine opplysninger?

Du kan enkelt administrere flere av dine brukeropplysninger og innstillinger selv, når du er logget på Viaplay.no på en datamaskin eller alternativt i en nettleser på et nettbrett eller telefon.

Når du er logget inn på hjemmesiden, hold musepekeren over navnet ditt oppe i høyre hjørne og velg Kontooversikt. Her kan du blant annet endre passord, legge barnelås, endre betalingsmåte og mer, se menyen til venstre på bildet nedenfor. Hvis du vil endre e-postadressen din, vennligst gjør det under Min profil, som du finner lengst ned.

Vil du endre dine betalingsopplysninger kan du trykke på denne linken: Endre betalingsmåte
Vil du endre ditt passord, og er logget inn på din brukerkonto? Klikk her: Bytt Passord
Er du logget ut og har glemt passordet ditt? Klikk her: Glemt passord
Om du ønsker å bytte din aktuelle pakke kan du følge denne guiden: Oppgradere/nedgradere pakke
Vil du si opp ditt abonnnement? Klikk her: Si opp pakke