Trenger du hjelp?

Søk i våre spørsmål og svar om Viaplay!

Du kan også lete iblandt Vanlige spørsmål & svar nedenfor.

Hvordan kan jeg se innhold offline i min Android-enhet?

Vil du vite hvordan du laster ned til iPhone eller iPad, så kan du klikke her i stedet.

Til telefoner og nettbrett tilbyr vi en offlinefunksjon som gjør det mulig å se utvalgte serier og filmer om man for eksempel er på reisefot og ikke har tilgang til internettoppkobling. Det nedlastede materialet havner på enhetens internminne og kan av rettighetsårsaker ikke lagres på et minnekort.

 • Last ned serier og filmer som er inkludert i det abonnementet du abonnerer på
  Materialet er tilgjengelig i 30 dager fra nedlastningen er ferdig.
 • Laste ned leiefilmer
  En leiefilm er tilgjengelig for deg å kikke på hvor mange ganger du ønsker i løpet av 48 timer fra du bekreftet bestillingen. Om du for eksempel laster ned filmen etter at 24 timer har gått så forsvinner den fra Offline-listen 24 timer senere, ettersom tilgjengeligheten løper ut etter 48 timer.
 • Laste ned kjøpefilmer
  Når det kommer til kjøpefilmer så finnes disse tilgjengelige frem til du selv velger å fjerne dem fra Offline-listen din.

Slik fungerer det:

 1. For å lagre innhold går du inn på filmen eller avsnittet det gjelder og velger «Lagre Offline» (se på bilde 1)
 2. Du har mulighet til å kun vise det material som er tilgjengelig for nedlastning lengst ned i menyen (se på bilde 2). I «Lagret Offline» ser du hvor mye plass innholdet trenger, og beregnet tid for å laste ned (se på bilde 3).
 3. For å slette innhold du har lagret offline, trykk på «Rediger» (se på bilde 4). Deretter velger du «Slett» på de titlene du vil slette fra enheten din. Når du har slettet materialet kan du trykke på «Fullført» (se på bilde 5).

Generelt ligger en film mellom 2-3 gigabyte, mens en episode av en serie pleier å ligge mellom 700 megabyte til 2 gigabyte avhengig av lengden og størrelsen.

             

Var denne artikkelen til hjelp? 29
Kontakt oss