Hvordan laster jeg ned innhold til min iPad eller iPhone?

Vil du vite hvordan du laster ned til Android, så kan du klikke her i stedet.

Til telefoner og nettbrett tilbyr vi en offlinefunksjon som gjør det mulig å se utvalgte serier og filmer om man for eksempel er på reisefot og ikke har tilgang til internettoppkobling. Det nedlastede materialet havner på enhetens internminne og kan av rettighetsårsaker ikke lagres på et minnekort.

• Last ned serier og filmer som er inkludert i det abonnementet du abonnerer på
    Materialet er tilgjengelig i 30 dager fra nedlastningen er ferdig.
  • Laste ned leiefilmer*
    En leiefilm er tilgjengelig for deg å kikke på hvor mange ganger du ønsker i løpet av 48 timer fra du bekreftet bestillingen. Om du for eksempel laster ned filmen etter at 24 timer har gått så forsvinner den fra Offline-listen 24 timer senere, ettersom tilgjengeligheten løper ut etter 48 timer.
  • Laste ned kjøpefilmer*
    Når det kommer til kjøpefilmer så finnes disse tilgjengelige frem til du selv velger å fjerne dem fra Offline-listen din.

*Du finner raskt og enkelt dine leie- og kjøpefilmer under kategorien «Kjøpte eller leide filmer» lengst ned under fanen «Se».

Slik fungerer det:

1. Du kan velge å kun vise serier og filmer som er nedlastbare. Gå til fanen Konto for å aktivere Offline-filteret. Hvis du ikke er koblet til et Wifi-nettverk, så må du aktivere innstillingen Last ned via mobildata. Anbefales bare hvis du har ubegrenset surfing, ellers blir dataen dratt fra sin datapakke hos din mobiloperatør.
  2. For å lagre inhdhold går du inn på filmen eller avsnittet det gjelder og velger Lagre Offline.
  3. I Lagret Offline ser du hvor mye plass innholdet trenger, og beregnet tid for å laste ned.
  4. For å fjerne en ferdig/pågående nedlasting, trykk på Rediger lengst oppe til høyre og velg slett.

Størrelsen på en film ligger vanligvis på mellom 2-3 gigabyte, mens episoder varierer mellom 700 megabyte til 2 gigabyte. Animerte filmer og episoder krever vanligvis mindre plass.

Klikk for større bilde.