Trenger du hjelp?

Søk i våre spørsmål og svar om Viaplay!

Du kan også lete iblandt Vanlige spørsmål & svar nedenfor.

Champions League – info for deg som har Viaplay gjennom Get, NextGenTel, Telenor eller Canal Digital Satellitt

Er du kunde gjennom Get, NextGenTel, Telenor eller Canal Digital Satellitt vil du kunne se 2 av 4 kamper på Viaplay fra åttendedelsfinale i UEFA Champions League – de øvrige to (en kamp hver tirsdag og en kamp hver onsdag) vises på TV 2. Dette er en følge av de rettighetsavtalene som eksisterer mellom Nordic Entertainment Group (Viaplay) og TV 2.

 

Hva har skjedd?

Som for de tidligere sesonger eies rettighetsavtalen for UEFA Champions League av Nordic Entertainment Group (Viaplay) i Norge. Nytt for i år er at TV 2 også har retten til å vise to kamper per runde (en kamp hver tirsdag og en kamp hver onsdag). Som følge av en uenighet i avtaleforståelsen mellom Nordic Entertainment Group (Viaplay) og TV 2 har det nå blitt besluttet at disse to kampene ikke kan vises på Viaplay for kunder gjennom Get, NextGenTel, Telenor eller Canal Digital Satellitt.

 

Hvorfor er det annerledes nå enn i de to første rundene av UEFA Champions League? 

Tidligere har TV 2 fått medhold i en rettslig midlertidig forføyning, for å hindre at alle Viaplay Sport kunder skal få tilgang til alt innhold fra UEFA Champions League.

Dette betyr at for øyeblikket kan ikke Viaplay vise alle UEFA Champions League-kamper til kunder som har kjøpt tilgang til Viaplay Sport gjennom Get, Canal Digital, Telenor og NextGenTel.

 

Hvordan får jeg tilgang til samtlige Champions League kamper?

Som direktekunde på Viaplay finner du samtlige kamper i vårt sendeskjema, og for å kunne se disse trenger du enten Viaplay Sport eller Viaplay Total. Les mer om våre pakker her.

 

Var denne artikkelen til hjelp? 7
Kontakt oss