Informasjon om nettleseren Chrome på PC og Mac

I nettleseren Google Chrome bruker vi en forhåndsinstallert media-spiller med navnet HMTL5. Dette innebærer at du ikke behøver å laste ned et ekstern plugin-program for å kunne spille av vårt innhold.

Til forskjell fra den tidligere media-spilleren (Microsoft Silverlight) så sender vi nå våre sportssendinger i hele 50 FPS (bilder/s), i stedet for 25 FPS som vi bruker som standard. Dette gjør at det blir betraktelig bedre bildeflyt og kommer til å gi det lille ekstra for en enda bedre opplevelse, spesielt når det kommer til sportssendinger med stor fart og raske panoreringer.

HTML5-spilleren gjør det mulig før deg med Mac og PC, samt Linux å se underholdning på Viaplay. Det er også denne spilleren man tar i bruk når man skal koble til og ta i bruk en Chromecast.