Informasjon til Mac-brukere som har Mac-versjon 10.9 (OS X Mavericks).

Vi har lagt merke til at Mac-brukere som har Mac-versjon 10.9 (OS X Mavericks) kan oppleve buffre-problemer samt vanskeligheter med å starte innhold på tjenesten vår når man bruker enten Google Chrome eller Safari som nettlesere.

Dette er på grunn av at Viaplay er utviklet for den seneste versjonen av disse nettleserne, og det er ikke mulig å laste ned siste versjon av Chrome eller Safari med MacOS 10.9.

Bruker du denne MacOS-versjonen og opplever problemer med tjenesten, anbefaler vi har du prøver et av disse valgene:

1. Bytt til den seneste versjonen av Mozilla Firefox, ettersom den kan bli lastet ned for Mac OS 10.9.
  2. Oppdater til en senere MacOS-versjon for å deretter kunne installere de siste versjonene av Google Chrome eller Safari.