Innlogging på Xbox, Playstation, SmartTV, Android TV og Apple TV.

For å se Viaplay på en Xbox, Playstation, Apple TV, Smart TV og Android TV, skal du logge inn med en kode. Dette gjør at du slipper å skrive inn din brukerinformasjon bokstav for bokstav med fjernkontroll/spillkontroll via tastaturet på TV-en.

Slik gjør du:

1. Klikk på Logg Inn-knappen på din enhet.
  2. En rute dukker opp som ber deg om å besøke viaplay.no/activate via en mobil, nettbrett eller datamaskin. Når du er inne på viaplay.no/activate, klikk på «Hent koden» på din TV-skjerm.
  3. Koden som nå dukker opp på TV-en, skriver du inn i de tomme rutene på viaplay.no/activate.
  4. Da vil det dukke opp et innloggingsvindu på din mobil, nettbrett eller datamaskin. Fyll inn e-postadresse og passord, så kommer du automatisk til å bli logget på din Smart TV, spillkonsoll eller Apple TV. Når du har logget inn, lagres informasjonen på din enhet.

Bildet nedenfor viser hvordan det ser ut når man besøker nettsiden viaplay.no/activate. Her fyller man inn koden som vises på TV-skjermen, og klikker på Logg inn.