Jeg har fått en gave av min venn

Har du mottatt en Viaplay-gave av kompisen? Da får du to gratis måneder av Viaplay sin serie- og film pakke!

Tilbudet gjelder kun inaktive kunder og kan ikke kombineres med andre tilbud. På grunn av studiorettigheter og for å kontrollere at du er over 18 år, behøver du å legge til et betalingskort. Det er viktig å påpeke at du ikke blir belastet under gratismånedene. Koden er gyldig frem til 9. februar 2020.

For å aktivere tilbudet:

1. Klikk på linken i meldingen
  2. Lag en konto og fyll inn kortinformasjonen
  3. Bekreft kjøpet
  4. Ferdig! Nå kan du begynne å se på Viaplay

Etter de 2 gratismånedene er over, kommer abonnementet til å fortsette for 119,- i måneden. Avslutt når du vil.

Gikk det ikke an å legge til kortet? Les mer her.
Vil du vite mer om hvordan du sender gaven, les mer her.