Jeg har fått en julegave av min venn

Har du mottatt en Viaplay-julegave av din kompis – da får du to gratis måneder av Viaplay sin serie- og film pakke!

Tilbudet gjelder kun nye kunder og kan ikke kombineres med andre tilbud. På grunn av studiorettigheter og for å kontrollere at du er over 18 år så behøver du å legge til et betalingskort. Det er viktig å påpeke at du ikke blir belastet under frimånedene. Koden er gyldig frem til 26. desember 2018.

Får å aktivere tilbudet:

1. Klikk på linken i beskjeden
  2. Lag en konto og fyll inn kortinformasjonen
  3. Bekreft kjøpet
  4. Ferdig! Nå kan du begynne å se på Viaplay

Etter de 2 gratis månedene er over så kommer abonnement å fortsette for 119,- i måneden. Avslutt når du vil.

Gikk det ikke an å legge til kortet? Les mer her.

Vil du vite mer om hvordan du sender julegaven, les mer her.