Jeg har glemt mitt passord, hvordan endrer jeg dette?

Om du har glemt ditt passord så kan du enkelt bestille et nytt passord fra vår hjemmeside viaplay.no. Hold muspekeren over Logg inn øverst i høyre hjørnet og trykk på Husker du ikke passordet?

Capture no

Som du finner i rutens nedre kant. På neste side fyller du inn e-postadressen som er koblet til din konto, og så trykker du på knappen Send bekreftelse på e-post. Åpne innboksen i din e-post og finn rett mail som du bestilte. Mailen sendes fra noreply@viaplay.no og burde dukke opp innen noen minutter, om den ikke dukker opp sjekk i tillegg ditt spamfilter. Når du har åpnet din mail så trykker du på Bytt passord eller i teksten ovenfor.

På neste siden har du nå mulighet til å velge et nytt passord, fyll inn det ønskede passord i de to feltene og trykk så på Bytt passord for å bekrefte. Tenk på at ditt passord skal være minst åtte tegn langt.

Nå er det bare å logge inn med ditt nye passord.