Jeg trenger en kvittering / ordrebekreftelse

For å finne kvitteringer for dine kjøp hos oss går du til vår hjemmeside viaplay.no. Logg inn på tjenesten og før deretter markøren over navnet ditt oppe til høyre på siden. Velg Kontooversikt og klikk på Kjøpshistorikk i menyen til venstre. Her får du tilgang til dine kvitteringer i PDF-format. For å åpne en kvittering i PDF-format, klikk på Vis på høyre side.

Savner du en kvittering fra en bestilling kan det hende at du har flere brukerkontoer registrert hos oss. Du kan teste å søke etter kontoer med hjelp av funksjonen «Finn din Viaplay konto» – Se hvordan du gjør det her.

Kvitto NO