Jeg vil bytte passordet mitt. Hvordan gjør jeg det?

Du kan enkelt endre passordet ditt når du er innlogget på vår hjemmeside. Hold musepekeren over navnet ditt oppe i høyre hjørne og velg Kontooversikt i menyen.

kontooversikt

Trykk deretter på Endre passord som du finner i menyen til venstre. Fyll i feltene og trykk på knappen Lagre passordet. Har du glemt ditt passord kan du i steden trykke på teksten Har du glemt ditt passord? som du finner under Lagre-knappen.

endre-passord

Når du har trykket på Har du glemt ditt passord? får du opp dette bildet. Trykk på knappen Send epost til meg. Følg linken i mailen, gjennom denne får du muligheten til å velge et helt nytt passord.

glemt-passordet