Jeg vil oppgradere / nedgradere min pakke

Er du kunde igjennom iTunes? Klikk her i stedet.

Om du logger inn på Viaplay.no via hjemmesiden og går til Kontooversikt for din konto, kan du finne menyen Behandle pakke. Der kan du endre til din ønskede pakke.

Oppgraderinger skjer umiddelbart, nedgraderinger skjer ved neste trekkdato. Om du velger å oppgradere til en større Viaplaypakke, blir du belastet for den nye pakken umiddelbart – og i samme øyeblikk refunderer vi et beløp tilsvarende den perioden du ikke nyttet fra din tidligere pakke, til din bankkonto. Slik sikkerstiller vi at du får tilgang til din nye pakke med en gang!