Kjøpefilm på Viaplay

Vi vil at du skal ha tilgang til dine favorittfilmer her på Viaplay. Når du gjennomfører ditt kjøp blir filmen tilgjengelig under kategorien Kjøpte filmer, slik at du skal kunne se på den når du vil – så mange ganger du vil.* For de fleste filmene kan du også bruke vår offline-funksjon, som gjør det mulig å laste ned filmen slik at du kan se den helt uten internettilkobling.

Viaplay Lei & kjøp er tilgjengelig både for deg som har et aktivt abonnement og for deg som ønsker å leie/kjøpe en film i ny og ne. Du kan enkelt registrere en tom brukerkonto hos oss i forbindelsen av ditt kjøp. Videoen nedenfor viser hvordan man gjennomfører en slik bestilling når man er logget på med sin brukerkonto.

*Viaplay forbeholder seg retten til å slutte å støtte foreldede formater og teknologier. Du kan laste ned eller streame en film når du vil, men bare til enheter som er kompatible med og støttes av Viaplays aktuelle prosesser og protokoll. Akkurat nå støttet iOS og Android-enheter for nedlasting.

Du kan lese mer om Store her.