Komme igang med din Chromecast

For å komme igang med Chromecast så begynner du med å installere den til din TV. Om du trenger hjelp med dette finner du gode instruksjoner på Googles hjemmesider.

Når din Chromecast er installert korrekt er det bare å starte opp en sending og trykke på Chromecast-symbolet så dukker bilde opp på din TV.

Du kan bruke Chromecast tilsammen med en data eller telefoner og nettbrett som bruker Android eller iOS. Klikk på linkene om du vil se eksakt hvordan det for seg med akkurat din enhet.