Komme igang med din Smart TV

For å komme igang med din Smart TV så begynner du med å åpne Viaplay-appen som finnes forhåndsinstallert i din TV. Om du ikke finner appen sjekk at din årsmodell finnes i listen over støttede enheter.

Du kan også behøve å oppdatere programvaren på din TV til den aller nyeste slik at appen installeres.Helt avhengig av hvilken TV du har så gjøres dette på ulike måter. Er du usikker så kan du lese mer om respektive produsenters artikler her.

Guiden nedenfor viser hvordan du logger inn på din Smart TV. Om du ikke allerede har en innloggning enda så kan du Lage en konto på vår hjemmeside. Når du har logget inn så er det bare å velge hva du vil se, og så vil det starte umiddelbart!

For å logge inn:

Klikk først på den røde Logg Inn-klappen i øverste høyre hjørne på din enhet. Om du har en Smart TV av merket Samsung/LG finner du innloggingen igjennom å først trykke på “Start”. Her vil du se en firesifret kode.

Gå deretter inn på nettsiden viaplay.no/activate igjennom din datamaskin, nettbrett eller smarttelefon. Her fyller du inn den firesifrede koden du fikk frem på TV-skjermen din. Når koden er fyllt inn dukker det opp et innloggingsvindu, her kan du logge inn med din vanlige brukerkonto hos oss. Deretter blir din enhet (Xbox, Playstation, Apple-TV eller Smart-TV) logget inn automatisk.