Komme igang med ditt PlayStation

Du finner Viaplay-appen under TV/videotjenester i hovedmenyen på din PS3 og under TV & Video på PS4. Tenk på at du også behøver å være innlogget på PlayStation Network (PSN) for at appen skal fungere. Det holder med en vanlig PSN-konto så du behøver altså ikke og ha en PlayStation Plus konto.

Appens utseende vises på bildeeksempelet nedenfor. Hovedkategoriene finner du under startmenyen oppe til venstre.

Startsida