Komme igang med Viaplay

For å komme i gang med Viaplay begynner du med å skape en konto hos oss, dette gjør du enkelt på vår hjemmeside. Om du vil så kan du selvsagt lese mer om tjenesten før du registerer deg. Om du er kunde hos Viasat så kan du skape en kostnadsfri konto her på Viaplay, for å lese mer om dette tilbudet kan du titte på artikkelen: Hvordan registrerer jeg meg for Viaplay om jeg er Viasatkunde? Når du er inne på hjemmesiden trykker du på Prøv Viaplay.

Velg så den pakken du ønsker å starte, til venstre har du serie- og filmpakken og til høyre har du sportspakken. Trykk på: Dette får du for å lese mer om den respektive pakken. Når du har bestemt deg, så trykker du på den røde knappen under pakken for å bestille. Om du kun ønsker å benytte deg av Viaplay Lej & kjøp og ikke ønsker noen pakke akkurat nå, så registrerer du deg istedet Her.

Pakkealternativene å velge mellom er som følger:

• Viaplay Total for 329 kr/mnd. Hele utvalget av serier, film, barneserier og sport. (exkl. PPV)
  • Viaplay Sport for 299 kr/mnd. Alt utenom film. Du får hele utvalget av serier, barneserier og sport. (exkl. PPV)
  • Viaplay for 119 kr/ mnd, 2 ukers prøveperiode for nye kunder. Når du vil se på massevis av serier og film. (exkl. PPV)

Les mer om PPV-event her.

Når du har valgt pakke så kommer du til registreringssiden, fyll så inn dine opplysninger og klikk Opprett konto, om du har en rabattkode så kan du fylle inn denne i ruten øverst til høyre. Glem ikke og trykk Innløs for å registrere rabatten. Nå er det bare å fylle inn din betalingsinformasjon og trykk bekreft kjøp – da kan du begynne se umiddelbart.

Om du ønsker å vite hvilke enheter som du kan bruke Viaplay på så finner du en liste med de ulike mulighetene her.
For og få litt tydeligere instruksjon om hvordan du kommer i gang med de ulike enhetene så kan du finner mer informasjon under Plattformer.