Kostnadsfri prøveperiode på Viaplay

Se fritt i 2 uker med Viaplaypakken! Du kan titte på ubegrenset med tv-serier og filmer gjennom å streame via internett til din TV, nettbrett, mobil, spillkonsoll eller PC/Mac.

Prøveperioden gjelder pakken kalt Viaplay som inkluderer filmer og serier i tjenesten. Om du i tillegg ønsker tilgang til Sport-event trenger du Viaplay Sport eller Viaplay Total. Disse pakkene debiteres i sammenheng med bestillingen. For mer informasjon om sporten kan du klikke her: //viaplay.no/package_sport

Om du vil fortsette å bruke Viaplay etter gratisperioden trenger du ikke gjøre noenting, ditt abonnement fortsetter så lenge du vil. Viaplay-abonnementet betales for 30 dager i forveien og du kan når som helst avslutte abonnementet online eller via mail.

Registrer deg for å komme i gang!