Lei filmer på din iPhone eller iPad

Vi lanserer leiefilmer i Viaplay-appen på iPhone og iPad. Om du ikke ser kategorien Leiefilmer må du enten oppdatere Viaplay-appen i App Store eller så har du ikke et aktivt abonnement på din brukerkonto. Du kan lese mer om hvordan det fungerer nedenfor:
_______________________________________________________________________________

Lei filmer via Leiefilmer-kategorien på din iPhone eller iPad, og se dem så mange ganger du vil i løpet av 48 timer. For å ha muligheten til å leie filmer, må du være innlogget i appen og ha en aktiv pakke. Slik gjør du det:

1. Logg inn i Viaplay-appen. Har du ingen brukerkonto med en pakke, så kan du enten opprette dette direkte i appen (via din iTunes-konto) eller på vår hjemmeside.
  2. Når du er på fliken Utforsk velger du Leiefilmer (Kategorien er kun synlig om du har en aktiv pakke).
  3. Velg film – her finner du de nyeste filmene som kommer rett fra kino, samt klassikere og bare-må-se filmer.
  4. Hvis du er kunde fra før, betaler du med din allerede valgte betalingsmetode. Hvis du er kunde via iTunes, blir du belastet via din Apple ID. OBS: Hvis du har en verdikode, må du i stedet gjennomføre kjøpet via en nettleser. Les mer nedenfor.
  5. Når du har fullført kjøpet, kan du også se filmen på våre andre plattformer så mange ganger du vil i løpet av 48 timer. Du kan også laste den ned til din mobile enhet og se i 48 timer.
  6. Tips: på kontoinnstillingene under «Kontooversikt», som du får tilgang til via hjemmesiden, kan du angi foreldrekontroll for kjøp.

VERDIKODE FOR LEIEFILM
Feltet for verdikode finner du når du besøker Lei & kjøp-seksjonen via vår hjemmeside. Gå til viaplay.no/store og velg ønsket film. Fyll inn din kode i feltet «Jeg har en rabattkode» og klikk på «Bruk». Du kan nå spille av filmen i Viaplay-appen på din iPhone/iPad, så vel som på våre andre plattformer. Vær oppmerksom på at du må registrere rabattkoden via nettleseren på en datamaskin.

OPPDATERE BETALINGSOPPLYSNINGER
Du kan kun endre kortopplysninger og betalingsmetode når du er innlogget på vår hjemmeside, ikke i appen. Logg inn på viaplay.no og hold over navnet ditt øverst i det høyre hjørnet. Velg «Kontooversikt» og så «Legg til betalingsmåte»

KJØPEFILM PÅ IPHONE OG IPAD
På iPhone og iPad tilbyr vi ikke kjøpefilmer. Hvis du derimot har kjøpt en film via en annen enhet, vil du finne den i kategorien «Kjøpte eller leide filmer», lengst ned under «Se» på din iPad eller iPhone.

KJØP VIA ITUNES
Prisen på leiefilmer via iTunes kan variere med noen kroner, ettersom vi følger iTunes sine priskategorier.