Leiefilm på Viaplay

Hos oss får du tilgang til et bredt utvalg av filmer som ikke inngår i våre ordinære abonnementer på grunn av rettighetsårsaker. Kikk gjerne på videoen ovenfor, den forklarer hvordan prosessen fungerer.

Leiefilmene kan ses når du selv ønsker, det og koster mellom 29,- til 49,- per film. Det kan være kjekt å vite at leiefilmen kommer til å være tilgjengelig i 48 timer fra du bekrefter bestillingen. I løpet av 48 timer har du altså muligheten til å se filmen så mange ganger du vil!

For å få tilgang til leiefilmer i Viaplay-appen via iPhone eller iPad trenger du et aktivt abonnement, mens på andre plattformer hvor du finner kategorien Lei & Kjøp, kan du leie og kjøpe filmer med en brukerkonto uten et abonnement. Les mer om Leiefilmer på iPhone og iPad her.

Om du har en rabattkode må du først løse inn denne gjennom en datamaskin, ler mer her.

Hvis du bruker en Apple TV eller en Xbox må du først bestille filmen via en annen plattform, da vi ikke tilbyr leie- og kjøpefilmer på disse enhetene. Deretter finner du filmen under Kjøpte filmer på alle dine Viaplay-enheter.

Kvittering for leiefilmene kan du finne under din Kontooversikt, som du kommer til ved å trykke på navnet ditt lengst oppe til høyre når du er innlogget via en datamaskin. Der velger du Kjøpshistorikk fra valgmenyen til venstre, og du får mulighet til å laste ned kvitteringene i PDF-Format.