Logg inn med Facebook

Nå har du mulighet til å koble din Viaplay-konto til Facebook, slik at du raskt og enkelt kan logge inn på Viaplay med dine innlogginsopplysninger for Facebook. Om du allerede er kunde, kan du gå til Kontooversikt som du finner under navnet ditt øverst til høyre når du er innlogget på en PC.
Under dine personopplysninger trykker du på Koble til Facebook og følger så instruksjonene i vinduet som kommer opp. Er du ny kunde vil du allerede ved registreringen kunne opprette en konto med Facebook.

Husk at om du er på et sted som blokkerer Facebook (for eksempel på en arbeidsplass) vil du ikke kunne bruke denne innloggingsmetoden på Viaplay. Da logger du deg istedet direkte på Viaplay, og bruker den epostadressen du brukte til å registrere deg. Om du ikke lagde noe passord, kan du klikke på Husker du ikke passordet og deretter følge instruksjonen i eposten du da får.

Skulle det være slik at skjermen bare står og snurrer når du forsøker å koble kontoen din til Facebook, kan du sjekke om nettleseren din tillater popup-vindu.