Logge inn via Facebook knappen forsvinner

30 april forsvinner funksjonen «Logg inn via Facebook». For deg som har koblet Viaplay til Facebook betyr dette at du trenger å legge inn nytt valgfritt passord. Les mer nedenfor på hva dette innebære.

Hvordan legger jeg inn nytt passord?

Klikk på Logg inn som vanlig og velg Husker du ikke passordet, du blir sendt videre til en annen side for å tilbakestille ditt passord. Husk at ditt brukernavn er samme e-postadresse som du har registrert på Facebook.

Hva er mitt brukernavn?

Ditt brukernavn er den e-postadresse du har registrert på Facebook.

Når må jeg legge inn et passord?

Vi anbefaler at du legger inn ditt passord så fort som mulig. Funksjonen «Logg inn med Facebook» kommer å finnes tilgjengelig til slutten av april.

Hva skjer om jeg ikke legger inn passord innen siste april?

Om du ikke har mulighet til å legge inn et passord innen funksjonen blir fjernet, kan du enkelt gjøre dette i etterkant. Gå til Viaplay.no og klikk på «Har du glemt passordet?», eller klikk her.

Fyll i den e-postadressen du har registrert på Facebook og klikk på Send e-post til meg.

Følg instruksene i mailen og begynn å se som vanlig!