Love Island

Å finne kjærligheten er ikke alltid så enkelt. I den nye serien Love Island Norge, kan du følge en gruppe med single som samles på et luksushotell for å finne den rette. Se alle nye episoder direkte på Viaplay. Får du ikke nok av å bare se på serien, kan du også sjekke ut den offisielle Love Island-appen i App Store eller Google Play.

Kveldshyggen blir ikke bedre enn med ~ 40 minutters kjærlighetsjakt og en bolle med popcorn –  Nye episoder søndag- fredag fra 21.30.