Lydformat

Viaplay støtter nå Dolby Audio på alle enheter som håndterer det, det vil si Apple TV, Chromecast, Smart TV*, Xbox One, Playstation 3/4, Safari på Mac og Edge på Windows.

Vi tilbyr for øyeblikket tusenvis av titler med Dolby Audio i 5.1, og nesten alle titler i HD leveres med 5.1 mixer lyd fra våre studioer – dermed øker antall titler med Dolby Audio fortløpende.

For å dra full nytte av og få en enda bedre filmopplevelse, er det nødvendig med et hjemmekinoanlegg med støtte for Dolby Audio.

*Ikke Panasonic