Lydformat

Viaplay støtter Dolby Audio på følgende enheter: Apple TV, Smart TV*, Xbox One, Playstation 3/4, Safari på Mac og Edge** på Windows.

Vi tilbyr for øyeblikket tusenvis av titler med Dolby Audio i 5.1, og nesten alle titler i HD leveres med 5.1 mixer lyd fra våre studioer – dermed øker antall titler med Dolby Audio fortløpende.

For å dra full nytte av og få en enda bedre filmopplevelse, er det nødvendig med et hjemmekinoanlegg med støtte for Dolby Audio.

*Vi sender 5.1 lyd på Panasonic Smart TV der støtte for dette lydformatet fins på enheten. Det vil si, støtter ikke TV’en din 5.1 lyd så kommer ikke tjenesten heller til å dukke opp i disse lydformatene.
**5.1 er tilgjengelig på den gamle MS Edge. Derimot, ikke på den nye MS Edge Chromium.