Når legges nye episoder ut på Viaplay?

For enkelte serier, har vi såkalte Catch-up-rettigheter, noe som betyr at vi får vise rykende ferske episoder samtidig eller dagen etter at de vises på TV i Norge eller USA.

På de seriene hvor det publiseres nye episoder regelmessig, står det vanligvis hvilken ukedag nye episoder kommer. Se eksempelet nedenfor:

Hvis du bruker en datamaskin, kan du også se når neste episode vil bli publisert om du ser helt nederst på episodeoversikten. Den kommende episoden vises da som skyggelagt, og teksten ved siden av viser hvilken dato episoden slippes. Denne  informasjonen legges til forløpende på titler med regelmessige episoder.